Welkom bij Stichting ReR Purmerend

Dé LHBTI stichting van Purmerend en omstreken.

Wij zijn er voor lesbiennes, homoseksuelen, biseksuelen, transgenders, interseksuelen, maar zeker ook voor heteroseksuelen. Jij kunt bij ons terecht voor vragen, ontmoeting, en activiteiten. Ook geven wij voorlichting en gaan de dialoog aan met sportverenigingen, culturele organisaties en religieuze organisaties.

Dit om acceptatie en emancipatie van lesbiennes, homo's, bi's, transgenders en interseksuelen te bevorderen.

ReR staat voor Roze en de Regenboog. Deze naam is ontstaan vanuit de facebookgroep waarin de eerste stappen tot het oprichten van onze stichting werden gezet door input van veel vrijwilligers. Na een eerste aanzet vanuit Clup Welzijn waarbij Clup Welzijn de homo/lesbo in de klas bracht, was binnen enkele maanden de stichting een feit! Nu is het stichting ReR die deze lessen verzorgt in de klassen.

dinsdag 24 mei 2022
Pansexual Day of Visibility.
vrijdag 27 mei 2022
ReR Kitchen