Download als een iCal bestand
LHBT café
Zaterdag, 30 Oktober 2021, 18:00
Hits : 31
HAAL JE DIRNDL UIT DE KAST WANT…..
Stichting Transgenders NH organiseert i.s.m. Café Alonso’s een
Gezellig Oktober feest.
Zaterdagavond 30 oktober staat de Alonso’s openbare LHBT avond in het teken van het oktober feest. Er komt weer een grote tent dit keer met verwarming te staan en de tafels net als in Duitsland in rijen aan elkaar. Hoe leuk is dat. Voor deze ene keer rekenen wij voor deze avond een kleine bijdrage van € 5,- ( Excl. de drankjes ) want het is de bedoeling om ook wat lekkere Duitse gerechtjes voor u neer te zetten. Deze bijdrage wordt op uw drank bonnetje bijgeschreven en kunt u net als altijd einde avond bij Patricia voldoen. De Schlager muziek zal ook niet ontbreken en hebben wij een gast optreden van onze eigen topper Vera den Adel. De gastvrouw Patricia Alonso zal het op haar manier iedereen naar de zin maken. Dus voor een ieder die al ver genoeg is zal dit een perfecte avond zijn.
Het zou fijn zijn i.v.m de hapjes dat wij ongeveer weten hoeveel mensen er komen dus geef je even op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Let op !!!!! De avond begint om 18:00 uur tot 24:00 uur.
Er is helaas geen gelegenheid voor opmaak en omkleden.
Locatie : Alonso’s Café.
Adres : Zwanenbloem 8A. (plein)
Plaats : 1441 TR Purmerend.
Op het plein doorrijden naar achteren.
Groot parkeerterrein geheel gratis voor de deur
Voor meer info www.transgendersnh.nl
Locatie Alonso Café