de banner van de regenboog

Agenda

Download als een iCal bestand
White Christmas In The 40’s
Zaterdag, 10 December 2022, 19:30
Hits : 101
Contact niemteam@kpnmail.nl

La Femme Fantastique organiseert i.s.m. Stichting Transgenders N.H.
White Christmas In The 40’s.

Na onze succesvolle Great Gatsby Roaring 20’s van afgelopen maart gaan we een klein stapje verder in de tijd. White Christmas In The 40’s met een tintje Hollywood.
De dresscode voor deze avond is dan ook cocktail of gala en voor de heren een pak of combinatie. ( Dus geen spijkerkleding.)
Het is de bedoeling dat dit een intieme sfeervolle avond gaat worden. De zaal wordt dan ook versierd in een kerst/Hollywood stijl met een groot decor van allerlei filmsterren uit die tijd. Het orkest van Jan de Jong mag hierbij zeker niet ontbreken en ook zij willen weer heel graag bij ons komen spelen met muziek uit de 40’s waar tevens ook heerlijk op gedanst kan worden. De band is zelfs één man rijker en spelen nu dus met 5 personen.

Rond 21:15 uur hebben wij een primeur voor u en zijn wij trots om haar op deze avond te mogen verwelkomen. Namelijk een geweldig gastoptreden van niemand minder dan Dolly Bellefleur. Zij zal de boel entertainen en daarbij een tweetal leuke nummers gaan zingen. Rond die tijd wordt ook een heerlijk salade/hapjes buffet voor u klaargezet. Het is tenslotte een kerstavond.

Maar dan ….. als klap op de vuurpijl…. verrassen wij u rond 22:30 uur met
een spectaculair en spetterend optreden van een Mysterie Gast. Het is de enige echte  …………??? Die zowel mannen als vrouwenharten doen kloppen. Ik
zou dus inderdaad ook maar een zweetdoekje meenemen!!!

Kaarten voor deze intieme kerstavond kosten incl. het salade/hapjes buffet
€ 45,- p.p. ( de drankjes betaalt u gewoon zelf aan de bar.)

Opgeven via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. voor de betaal gegevens.
Na betaling staat u pas officieel op de gastenlijst.

Datum:  Zaterdag 10 december
Locatie: Café Zaanzicht.
Adres:    Oostzijde 209
Plaats:   Zaandam.

Aanvang 19:30 uur tot 01:00 uur

Parkeren rond locatie in woonwijk gratis

Aangezien wij alles van te voren moeten afdragen kunnen wij helaas geen
geld terug geven. Wij kunnen wel proberen uw kaart door te verkopen.

Meer informatie op de facebook site van La Femme Fantastique

Locatie café Zaanzicht
Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren. U kunt deze cookies weigeren. Dit heeft geen invloed op de functionaliteit van de website.