de banner van de regenboog

Regenboogviering bij Apostolisch Genootschap

 

Tijdens de vredesweek organiseert stichting ReR Purmerend in samenwerking met het Apostolisch Genootschap (zonnelaan 2) een regenboogviering op 22 september 2019.

uit het persbericht:

Zondag 22 september 2019 om 9:30 organiseren stichting ReR Purmerend en het Apostolisch Genootschap een gezamenlijke regenboogviering. Een viering waarin iedereen mag zijn wie hij of zij is. Tijdens de viering wordt gesproken over het leven en hoe het soms eenvoudig is en soms heftig en ingewikkeld is. Hoe zorg je dat je overeind blijft staan? We weten nooit wat het leven ons zal brengen. Eén van de vragen van deze ochtend is: Wie ben ik en wie wil ik zijn in mijn leven?

Menswaardigere wereld
Het Apostolisch Genootschap en stichting ReR Purmerend willen graag een ieder verwelkomen en een veilige plek bieden, een plek bieden, waar je thuis kan komen in het leven en bij jezelf. Het wordt een viering met echte verhalen, gedicht en gebed, maar ook met samen praten en samen zingen. We werken in liefde aan een menswaardige wereld. Voorganger Steven Geldof zegt: “Wij geloven dat mensen gelijkwaardig zijn en in de kern met elkaar verbonden.”

Iedereen welkom
Dus…ben je vaste bezoeker van het Apostolisch Genootschap, ook nu ben je van harte welkom. Ben je nieuw en nieuwsgierig ook jij bent van harte welkom. Of ben je uit de LHBT+ doelgroep (lesbisch, homoseksueel, biseksueel, transgender, interseksueel en iedereen die zich hiermee verwant voelt), ook dan ben je van harte welkom.

Waar en Wanneer
Zondag 22 september 2019
�Zonnelaan 2 in de Wheermolen.
�Start 9:30 tot ongeveer 10:45 uur.�


Voor jonge kinderen is er opvangregenboogvlag

Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren. U kunt deze cookies weigeren. Dit heeft geen invloed op de functionaliteit van de website.