de banner van de regenboog

Lokaal Compliment 2019

Ook dit jaar viel Stichting ReR in de prijzen met het Lokaal Compliment. Zij wisten dit jaar maar maar liefst € 250,00 in de wacht te slepen. Waar de stichting weer vele mooie dingen mee kan doen. 

Wat is het Lokaal Compliment: Een waarderingsprijs voor vrijwilligers. Zij maken het verschil voor de stad Purmerend en haar inwoners. Met het Lokaal Compliment wil de gemeente laten zien dat zij blij is met alle vrijwilligers die zich inzetten voor de mensen in de stad.

Het thema van 2019: ‘De kracht van samen!’  Ieder mens wil graag gekend en erkend worden. Door ervaringen met allerlei andere mensen, op ons werk, in de buurt of binnen het gezin, voelen we ons nodig en gewaardeerd. Niet voor alle Purmerenders is dit allemaal zo vanzelfsprekend. Door hun problematiek hebben ze soms geen werk of door omstandigheden is hun sociale netwerk beperkt. Vrijwilligers kunnen daar verandering in brengen. Zij zorgen voor aandacht, afleiding, waardering en erkenning en stellen deze mensen in staat om contact te houden met de buitenwereld.

 

IMG 20191214 WA0001

Dit is wat de Purmerenders over stichting ReR schreven: Deze organisatie zet zich in voor de acceptatie van mensen die lesbisch, homo, bi of transgender zijn (lhbt) Door middel van diverse evenementen zoals bijvoorbeeld o'Pend Minded met elk jaar een ander thema. Zonder ReR zouden zo veel mensen en vooal kinderen diep in de put zitten. Ze zijn steun en toeverlaat voor alle mensen die met hun verhaal nergens naar toe kunnen. 

Wij van stichting ReR willen iedereen bedanken die ons genomineerd hebben en zijn ontroerd door jullie prachtige woorden. Wij hopen ook in 2020 weer veel voor jullie te kunnen betekeken.

 

Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren. U kunt deze cookies weigeren. Dit heeft geen invloed op de functionaliteit van de website.