de banner van de regenboog

oP'end Minded Megabenefiet

Persbericht

oP’end Minded Megabenafiet en jij bepaalt jouw goede doel!

Zaterdag 14 oktober van 13:00-16:00 uur organiseert stichting ReR Purmerend in samenwerking met medePurmerenders en stichtingen het evenement: oP’end Minded Megabenefiet in wijkcentrum de Inval. Het evenement moet een kleurrijk, divers en multicultureel geheel worden met kraampjes met spullen, voeding, workshops, waarin verdiend kan worden, maar een deel wordt toebedeeld aan een eigen gekozen goed doel. Zo’n doel kan een bekend groot doel zijn, zoals bijvoorbeeld KIKA, maar kan ook een kleiner doel zijn, zoals stichting Wendel on the Run of stichting Wij Allemaal of misschien is jouw organisatie zelf al een goed doel, waar je op deze manier wat geld voor kunt inzamelen of is er een crowdfunding waar je aan kunt en wilt bijdragen. Aan het einde van de dag kunnen we samen kijken hoeveel er is ingezameld voor welke goede doelen allemaal.

Deelnemen met een kraampje kost niks. Je kunt binnen de Inval een tafeltje krijgen om je waren op uit te stallen. Je hoeft je dus alleen maar aan te melden, te promoten binnen je eigen netwerk en er te zijn. De bedoeling is, dat diversiteit en inclusiviteit zichtbaar worden en dat we op deze wijze met elkaar kunnen verbinden en samen iets goeds kunnen doen voor een ander.  De dag zal worden aangekleed met multiculturele muziek en daarvoor kunt u als deelnemer ook suggesties doen. Mocht u ook nog andere mensen en partijen weten die een waardevolle bijdrage zouden kunnen leveren aan deze dag, schroom dan niet om deze mensen van dit initiatief op de hoogte te brengen. Met 15 deelnemers gaat dit fijne feest door en 14 september 2023 is de deadline om je hiervoor op te geven.

Je kunt je opgeven door te bellen of te appen naar Edith, tel: 0628734911 of door een mailtje te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Wij zullen je gegevens noteren en je op de hoogte houden van de vorderingen van het evenement. Wij hebben er zin in. Ben jij er ook bij?

Als geinteresseerde kun je je ook op facebook aanmelden in de groep en zo op de hoogte blijven, ook als je graag het evenement wilt bezoeken. facebook groep oP'end Minded Megabenefiet. Klik gerust op de link. :)

Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren. U kunt deze cookies weigeren. Dit heeft geen invloed op de functionaliteit van de website.