de banner van de regenboog

Featured

Wij zijn op zoek naar jou!!

In de afgelopen twee jaar hebben wat wisselingen plaats gevonden in het bestuur van stichting ReR Purmerend. Ruben stapte op, omdat hij zijn tijd nodig had voor zijn nieuwe baan en politieke ambities. Shane kwam erbij en ook Louise stapte in het bestuur. We zijn nu op het punt aangekomen, dat Shane ons weer gaat verlaten. Het gezinsleven vraagt momenteel zijn tijd. Wij willen Shane, maar ook Ruben alsnog heel erg bedanken voor hun inzet voor ReR.

Vervolgens is dit ook een OPROEP. Wij zijn op zoek naar nieuwe bestuursleden ter versterking van het bestuur van Stichting ReR Purmerend. Daarbij komt binnenkort ook een functie beschikbaar, namelijk de functie van penningmeester.

Dus heb je interesse om plaats te nemen in het bestuur en misschien zelfs ook voor de functie penningmeester, neem contact met ons op. Dit kan door een mailtje te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., maar ook door een privébericht te sturen via onze facebookpagina of door te appen of bellen met Edith, tel: 0628734911.

Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren. U kunt deze cookies weigeren. Dit heeft geen invloed op de functionaliteit van de website.